Totaal sloop

MVO Rental is de partner voor totale sloop. We hebben de juiste machines om een compleet sloopobject te kunnen slopen. Daarnaast werken we met de juiste machines om gericht de materialen te kunnen scheiden.

Totaal sloop

MVO Rental isde specialistische partij voor totale sloop. We hebben voor elke sloopklus de juiste machines met aanbouwdelen. We werken met vakmensen die al jarenlange ervaringen hebben op het gebied van slopen. We gaan effecient en zorgvuldig te werk. Waar het kan gaan we duurzaam met de materialen om en hebben we ook ideeën voor hergebruik. We hebben alle kennis en kunde in huis, zo hoef je met maar een partij om tafel om de sloopklus te laten slagen.

Bij de inventarisatie bespreken we graag de mogelijkheden. We werken met geluidsarme elektrische machines zodat de omgeving er zo min mogelijk last van heeft. We zijn echt een allround sloopbedrijf met een passie voor vakkundig slopen. We laten de sloopplek weer bouwklaar achter!

MVO Rental

Je wilt gaan slopen en hebt er een professionele partij bij hebben, neem dan contact op met MVO Rental. We denken graag met je mee en helpen een plan van aanpak op te zetten. We kunnen zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Je werkt dus met één partij, dat is wel zo makkelijk in de communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op!