Circulaire sloop

MVO Rental is de partner voor circulaire sloop. Hergebrruik van materialen staat bij ons ook hoog in het vaandel. Door met de juiste machines te werken, kunnen we heel gericht de materialen scheiden.

Circulaire sloop

MVO Rental is gespecialiseerd in circularie sloop. Door bij de inventarisatie al te kijken naar welke materialen aanwezig zijn kunnen we in overleg gaan zoeken naar een nieuwe bestemming voor de materialen. Zo wordt niet alles gesloopt en afgevoerd maar kunnen delen zoals, ramen met kozijnen worden hergebruikt.

Bij deze werkvoorbereiding zullen we blijven kijken naar welke stoffen hergebruikt kunnen worden. Door de expertise en jarenlange ervaring in industriële sloop heeft MVO Rental een groot netwerk opgebouwd om de materialen die geschikt zijn voor circulatie op de markt te kunnen brengen.

MVO Rental

Je wilt gaan slopen en hebt er een professionele partij bij hebben, neem dan contact op met MVO Rental. We denken graag met je mee en helpen een plan van aanpak op te zetten. We kunnen zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Je werkt dus met één partij, dat is wel zo makkelijk in de communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op!