Specialist in verhuur van elektrische sloopmachines

MVO Rental is de vooruitstrevende partij voor de verhuur van elektrische slooprobots en aanbouwdelen / tools. Naast de slooprobots en aanbouwdelen / tools verhuren we ook andere elektrische machines voor op de bouw- en sloopplaats. Wij willen dat de klus goed en veilig gedaan kan worden. Elektrisch slopen is de toekomst, en MVO Rental maakt het mogelijk. MVO Rental, de nummer 1 in high tech demolition.

Kennis en ervaring

Met ruime kennis en ervaring in de sloopbranche én werktuigbouw staan we graag voor je klaar om de juiste machine voor je te adviseren. We hebben tips en tricks om veilig en efficient te werken met de nieuwste elektrische machines. Deze knowhow is zeer praktijkgericht: wij begrijpen je wensen en komen met praktische oplossingen.

Uitstekende service

MVO rental verhuurt de modernste elektrische machines zodat je elke klus met vertrouwen kan doen. We willen helpen aan de opdracht die je aan het doen bent, zo is het bijvoorbeeld zo dat als je voor 15.00 uur een machine of aanbouwdeel / tool besteld je hem de volgende ochtend al op de werkplek kan hebben staan. Onze service gaat ook de landsgrenzen over, we zijn ook actief in Duitsland en België.

Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatchappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij MVO Rental hoog in het vaandel. We hebben alleen maar elektrische voertuigen in de verhuur, om te kunnen blijven vooroplopen in de bouw- en sloopwereld. We willen bijdragen aan een revolutie in de sloopwereld, transitie van benzine- en dieselvoertuigen naar alles elektrisch. De elektrische slooprobots zijn bijvoorbeeld veel schoner qua emissiestoffen dan brandstof aangedreven machines, hierdoor worden de arbeidsomstandigen ook beter.

 

Kwaliteit van onze machines

MVO Rental biedt een machinepark met uitsluitend jonge en zeer goed onderhouden elektrische machines. Wij verhuren slooprobots en elektrische machines zoals minikranen, minishovels en schrankladers zonder machinist. Bij calamiteiten kun je ons 24/7 bereiken via +31(0)851 301 697.