MVO Rental, de nummer 1 in high tech demoliton!

MVO Rental bied meerdere verhuurdiensten aan. Voor elke sloopklus hebben we het juiste materiaal. Wil je ook graag een professionele machinist, daarin kunnen we ook voorzien!

Verhuur van Slooprobots

Bij MVO Rental huur je het breedste assortiment slooprobots van Husqvarna en Brokk. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste machine op jouw gewenste locatie. Al onze slooprobots kunnen uitgerust worden met  verschillende aanbouwdelen. De slooprobots zijn trillings- en geluidsarm waardoor het prettig werken is.

Verhuur van Aanbouwdelen / Tools

Wij verhuren alleen de modernste aanbouwdelen / tools zodat elke klus efficient gedaan kan worden. We hebben meerdere aanbouwdelen in ons assortiment voor de verschillende machines die we verhuren. Staat een specifiek aanbouwdeel / tool niet op de site, neem dan even contact op vaak en meestal kunnen we je toch helpen. De aanbouwdelen / tools zijn zowel los te huur als in combinatie met een machine.

Verhuur Elektrische Machines

MVO Rental heeft verschillende elektrische voertuigen die geschikt zijn om te werken bij bouw- en sloopwerkzaamheden. We verhuren bijvoorbeeld Slooprobots, Minishovels, Schrankladers, en Vloerstrippers. Al onze machines zijn volledig elektrisch.

Professionle Machinist

We bieden ook de mogelijkheid aan om naast de machines en aanbouwdelen ook een machinist te huren. Onze machinisten zijn gekwalificeerde en proffessionele machinisten die elke uitdaging aan gaan. Ze zijn gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden maar kunnen natuurlijk veel meer. Je kunt op deze manier efficienter werken door de in huis gehaalde kennis, we denken graag met je mee!