MVO Rental, de nummer 1 in high tech demoliton!

MVO Rental bied meerdere verhuurdiensten aan. Voor elke sloopklus hebben we het juiste materiaal. Wil je ook graag een professionele machinist, daarin kunnen we ook voorzien!

Verhuur van Slooprobots

Bij MVO Rental huur je de modernste slooprobots van Husqvarna en Brokk. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste machine op jou gewenste locatie. Al onze slooprobots zijn modern en kunnen uitgerust worden met de laatste technische aanbouwdelen. De slooprobots zijn trillings- en geluidsarm waardoor het prettig werken is met onzo slooprobots.

Verhuur van Aanbouwdelen / Tools

Wij verhuren alleen de modernste aanbouwdelen / tools zodat elke klus efficient gedaan kan worden. We hebben meerdere aanbouwdelen in ons assortiment voor de verschillende machines die we verhuren. Staat een specifiek aanbouwdeel / tool niet op de site, neem dan even contact op vaak en meestal kunnen we je toch helpen. De aanbouwdelen / tools zijn zowel los te huur als in combinatie met een machine.

Verhuur Elektrische Machines

MVO Rental heeft verschillende elektrische voertuigen die geschikt zijn om te werken bij bouw- en sloopwerkzaamheden. We verhuren bijvoorbeeld Minigravers, Minishovel, Schrankladers, Dumpers en Tapijtstrippers. Al onze machines zijn volledig elektrisch en gaan een werkdag mee op een accu.

Professionle Machinist

We bieden ook de mogelijkheid aan om naast de machines en aanbouwdelen ook een machinist te huren. Onze machinisten zijn gekwalificeerde en proffessionele machinisten die elke uitdaging aan gaan. Ze zijn gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden maar kunnen natuurlijk veel meer. Je kunt op deze manier efficienter werken door de in huis gehaalde kennis, we denken graag met je mee!