Industriële sloop

MVO Rental is de partner voor industriële sloop. We hebben jarenlange ervarig, expertise in het vakgebied en de juiste machines om de sloopklus zo snel, efficient en veilig mogelijk uit te voeren.

Industriële sloop

MVO Rental is gespecialiseerd in industriële sloop, we hebben expertise op het gebied van demontage en ontmantelingen van fabrieken, machinelijnen, winkelpanden en bijvoorbeeld chemieparken. We zorgen voor een veilig werkklimaat en hebben zelf ook de benodigde apparatuur voor stofbeheersing. Door ons uitgebreide machinepark hebben we voor elke klus de juiste machine.

We beginnen met een inventarisatie voordat we aan de klus beginnen. Bij deze werkvoorbereiding zullen we kijken naar welke stoffen er vrij kunnen komen en hoe we dit gaan afvoeren. Door de expertise en jarenlange ervaring in industriële sloop kunnen we van MVO Rental wel stellen dat we als specialistisch sloopbedrijf er voor zorgen dat het proces snel en efficiënt verloopt.

MVO Rental

Je wilt gaan slopen en hebt er een professionele partij bij hebben, neem dan contact op met MVO Rental. We denken graag met je mee en helpen een plan van aanpak op te zetten. We kunnen zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Je werkt dus met één partij, dat is wel zo makkelijk in de communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op!